Dierenbescherming van Mechelen

De honden op deze pagina verblijven en zijn ter adoptie via de Dierenbescherming van Mechelen.
Adoptie procedure:
• Bij interesse dient u SCSP een pb of mail te sturen (info@scsp.be), u zal dan een adoptie aanvraag toegezonden krijgen, deze dient u volledig ingevuld terug te sturen.
• De adoptie aanvraag wordt dan door ons beoordeeld en indien deze positief is, vragen wij u een afspraak te maken voor een gesprek en kennismaking
• Wij vragen om bij de eerste kennismaking meteen alle leden van het gezin en eventuele eigen hond(en) mee te brengen.
• Alle honden worden met een contract geplaatst.


DIESEL

27935211_10155631622847886_1023225189_n

Ras: Stafford
Geboortedatum: °2012
Geslacht: Reu

Kan met Katten: nee
Kan met Honden: NEE
Kan met Kinderen: +16j

Hallo,

Ik ben Diesel, een leuke stafford reu van vijf jaar oud.

Ik heb wel al een leventje achter de rug hoor, ik ben niet altijd goed behandeld geweest jammer genoeg. Waardoor ik nu wel moeite heb om mensen te vertrouwen maar eens ik het vertrouwen heb dan ben ik een echte knuffelaar. Ik herrinner mij niet meer wat er juist gebeurd is, maar het waren geen fijne dingen. Bij drukte waar veel lawaai bij komt wordt ik erg onzeker en wil ik mezelf verdedigen. Dat is de reden dat ik niet met kindjes geplaatst wordt, ik zou het mezelf niet vergeven als ik van het verschiten iets verkeerd zou doen.

Mijn baasje vond het eerder stoer om mij aan de lijn te hebben, en ik val nog erg uit als ik andere honden zie. Ik weet niet waarom, maar ik moet ze echt niet hebben. L Sorry, maar hej ik kan niet van iedereen houden he. Ik beloof je, als we hier samen aan gaan werken, doe ik m’n uiterste best voor je.

En weet je wat ik het plezantste vind? Met tennisballen spelen vind ik helemaal het einde!!! Ik kom ze dan ook netjes terug brengen, zodat je ze opnieuw kan weggooien… opnieuw, en op nieuw en….. J

Ik ben een echte knuffelaar, hoe meer aandacht ik krijg hoe beter!


TYSON

24337287_10155456257542886_1438125619_n

Ras: Am bully
Geslacht: reu
Leeftijd: 2012

Kan met katten:
Kan met honden:
Kan met kinderen:

Woef woef!

Ik ben tyson een leuke stafford reu van rond de zes jaar oud.

Ik ben spijtig genoeg in het asiel beland omdat men baasje in het ziekenhuis ligt en niet meer voor me kan zorgen. Hij had me weggehaald bij van die mensen die mij enkel en alleen hadden voor ‘stoerdoenerij’ en mij niet goed behandelde. Mijn baasje haalde me er gelukkig weg en we hadden de tijd van ons leven tot het noodlot toe sloeg en hij nu niet meer voor mij kan zorgen. Dus nu zijn we opzoek naar een nieuwe, perfecte baas voor mij! Allemaal best wel spannend hoor! Kan niet wachten voor het nieuwe avontuur in mijn jonge leventje.

 

Ik word het liefst alleen geplaatst, omdat ik het nog al moeilijk heb met drukte, daardoor wordt ik ook liever niet met kinderen geplaats, dat is voor mij gewoon een beetje te veel en daar kan ik niet zo goed tegen. Voor de rest ben ik een zeer aangename hond hoor. Ik kan alleen blijven en ik ben zindelijk, flink van mij he?! Mensen zijn mijn dikke vrienden maar ik ben nogal kieskeurig op het vlak van getinte mensen, daar kan ik wel op reageren. Sorry, maar ik moet eerlijk zijn van de dames van scsp en bedoel het niet verkeerd, het is me denk ik zo aangeleerd.

Wandelen doe ik heel graag, om eens goed mijn poten te strekken. In het begin kan ik nogal sterk zijn maar ik ben een hond die heel graag leert! Dus als we er samen op training word dat gemakkelijk he?

Graag vertoef ik rustig in mijn mand en kom ik ook even eens knuffelen met de baas.

 


NOVA

27720548_10155626634172886_1134356854_n

Ras: Stafford
Geslacht: teef
Leeftijd: 06/05/2015

met katten: nee
met honden: NEE
met kinderen: +12 J

Yoeeeeeeeehoeeeeeeeeeeeeeeew!!!!!!

Ik ben Nova een echt springkonijn van bijna drie jaar oud.

Ik ben echt een energieke juffrouw die veel geprikkeld word door alles wat er om me heen gebeurd.

Ik zoek een baasje die het tegenovergestelde is van mij, een rustige consuqente baas. Een baasje die me in het toom kan houden en me op tijd mijn nodige rust kan geven , want ik ga namelijk snel over mijn limiet. Maar voor de rest ben ik wel een heerlijke hond, die graag veel aandacht krijgt en genoeg kan gaan wandelen. Met andere honden ben ik wisselend, maar de andere honden kunnen het vaak niet met mij vinden, ik ben veel te hyper.. Maar ik wil zo graaaaaaaag spelen!! De voorkeur gaat uit om mij als enige hond te plaatsen, omdat ik snel jaloers ben en dan wel eens bitchy uit de hoek kan komen.. oeps sorry maar het is sterker als mezelf.

Katten daar kijk nog niet eens naar dat interesseert me niet zo hard, ik had er thuis zo ook een rondlopen. Al zal ik wel wat moeten wennen aan jou kat(ten).

Het liefst wil ik in een gezin komen met oudere kinderen want de allerkleinste loop ik omver. Ik kan ook mooi wandelen aan de lijn maar er moet nog wat op geoefend worden.

Alleen zijn is voor mij geen probleem wem het liefst los want dat ben ik gewoon, en ik ben zindelijk natuurlijk! Knuffelen knuffelen knuffelen dat wil ik alleen maar want na men hyper gedrag schuilt er ook een hele lieve hond in mij!ANTHAR

25990890_10155511803857886_1625662731_n

Ras: Am stafford
Geslacht: reu
Leeftijd: 24/09/2016

Kan met katten: NEE
Kan met honden: JA
Kan met kinderen: +12

Jow Jow, ik ben de Stoere Anthar met een heel erg klein hartje. Ik ben echt graag gezien, maar dat komt omdat ik er onweerstaanbaar uit zie vind je niet ? Hihihi

Ik ben een jongeheer waar je veel geduld mee moet hebben. Ik word graag behandeld op een rustige manier, en getraind op een positieve manier. Dus ik zoek een baasje die heel geduldig en positief in het leven staat! Moeilijk is dat niet hé jongens?

Met andere dieren word ik liever niet geplaatst, ik ben liever de koning in huis. Grote kinderen zijn wel men vrienden hoor, maar ze moeten wel weten hoe ze met een hond moeten omgaan natuurlijk. Voor de rest is er eigenlijk niks aan me op aan te merken. Wel dat ik angstig ben van plotse geluiden. Misschien dat ik een slecht geweten heb dat kan ook !

Je moet me natuurlijk in het begin me alles laten wennen, op mijn rustige manier. Overhaasten dat is dus ne NO GO bij mij. Ik wil chill door het leven gaan.

Aahjaa voor ik het vergeet, wandelen doe ik heel graag. Dus doe dat maar veel met me oke?

Ik ben door mijn vorig baasje op pension gezet en nooit hebben ze me opgehaald, ik heb wel eventjes getreurd, maar daar ben ik echt wel over hoor! Klaar voor een nieuwe start, met jou?! Ale people saluuuuuu!!Yoeeeeehoeeeeeee!!!
Ik ben blondi een echt springkonijn! ?Met mij in huis is er altijd leven.
Maar aangezien ik snel geprikkeld ben, heb ik juist een baas nodig met de nodige ervaring en iemand die me ook rust kan geven!

Ik kan eventueel met een leuke reu geplaatst worden, maar hij moet wel mijn energie aankunnen he?
Met katten kan ik niet, ik loop er het liefst achter. ? Met kleine kindjes word ik het liefst niet geplaatst, omdat ik wat te druk kan zijn voor hen.
Ik speel heel graag en ga graag met je mee op avontuur.

Nadat ik mijn portie energie kwijt ben, ontpop ik mij tot een heuse knuffel-koningin?
Ik leg graag mijn poten (letterlijk) in je nek voor een stevige knuffelsessie!

Duuuuusss,,, Wie wilt er met mij knuffelen?????