Herplaatsers SCSP

Hier vind je de kanjers die via SCSP vzw opzoek zijn naar een nieuwe thuis. De eigenaar heeft, om welke reden dan ook, beslist dat zijn/haar hond een betere thuis verdiend. De honden verblijven in België bij hun huidige eigenaar of opvanggezin tot ze hun forever home hebben gevonden.


SARI

Ras: Amerikaanse Stafford
Leeftijd: °03/2009
Geslacht: Teef
Kan met katten: NEE
Kan met honden: NEE
Kan met kinderen: JA

Hallooo iedereeeeenn   
Ik had mezelf graag even voorgesteld, dus hopelijk hebben jullie 2 minuutjes voor mij..

Ik ben een super lief amstaff meisje van 7 jaar oud, maar héj onderschat nooit de leeftijd van een vrouw he

 Ik ben steeds vrolijk en blij en tover altijd wel een lach op je gezicht! Ik ben helemaal gek op aandacht en knuffelen daar ben ik echt de beste in hoor!
Ik wil men huisje wel niet delen met andere dieren, want ik wil jou gezinnetje helemaal voor mezelf Heb je kindjes, dan is dat helemaal geen probleem hoor! Ik kan het erg goed vinden met die kleine mensjes!

Ik heb nooit echt geleerd hoe ik moet spelen, maar ik wandel en loop graag te snuffelen, dus daar is mijn dag al mee goed 😀 Ik ben steeds braaf bij de DA en ben ook flink als ik met de auto mee mag.


Dus, wie kan zo’n lieve schat als ik een forever home bieden??


HAIKO

24282447_10155456103877886_1269118208_n_preview

Ras: Stafford mix
Geslacht: Reu

**HELAAS IS ER NOG GEEN INFO BEKEND, ZODRA HIJ ZIJN GEDRAGSTEST HEEFT GEHAD, KOMT DEZE INFO ERBIJ**


MIKA

22635320_10210252628648495_2110603784_n

Geslacht: teef
Geboortedatum: 13/12/11
Katten: Nee
Hond : Ja
Kinderen: +12 jaar

Yoeehoeeeeeee, ik ben Mika het beste vriendinnetje van chita!

Wat vind je van mij!? Knappe griet he!

ik ben een enthousiaste teef die graag met een goed groot trektouw wilt spelen. Maar ben wel altijd in voor een goede knuffel. Zolang ik maar dicht bij de mensen kan zijn is het goed. Zelfs onbekende mensen heb ik geen probleem mee.

Met katten kan ik en mijn vriendin het niet hebben. Ik ben ook wel wat druk voor jonge kindjes dus geef me maar wat ouderen kinderen!

Ik sta altijd klaar voor mee op avonduur te gaan. Toch zou graag samen blijven met chita, dat is toch twee vliegen in één klap vind je niet!

Stuur dan een pb of mailtje naar SCSP


CHITA

22657444_10210252767811974_1227131738_n

Geslacht: teef
Geboortedatum: 13/12/11
Kat: Nee
Hond: Ja
Kinderen: +12jaar

Hellooooowkes, ik ben chita een toffe bruine teef die bij iedereen in de smaak valt!

Als ik je voor het eerst leer kennen of in nieuwe situaties ben ik eerst wat onzeker maar eens je mijn vertrouwen hebt dan doe ik alles voor jou.

Ik speel heel graag of ravotten dat is mijn sterkste kant. Ik word het liefst geplaatst bij kinderen die al wat steviger op hun benen staan want kan nog wat onstuimig zijn.

Als je met me gaat wandelen ga je merken dat ik nog wat kan trekken maar met de juiste training wil ik veranderen hoor  want leer graag iets nieuws bij!

En nog een super goede eigenschap is dat ik alleen kan zitten zonder iets te slopen. Maar als je het nog niet wist ik woon samen met mijn aller beste vriendin Mika. Het zou leuk zijn als we met zen tweeën naar ons gouden mandje mogen.

Denk je er nog eens goed over na ?? Je zult het je niet beklagen om mij of ons in huis te nemen

Stuur dan een pb of mailtje naar SCSP