Adoptie

Na goed overwegen en bespreken bent u eruit: U wilt graag een hond in huis nemen!

Hoe kan dat ook beter dan een asielhond of herplaatser een 2de kans te geven. Wij, maar vooral deze honden zijn u hier extra dankbaar voor en dat zullen ze je ook laten voelen als je hen deze kans geeft. Het enigste wat ze vragen is wat tijd, geduld en een gouden mandje. Sommige van hen hebben een rugzakje, maar met wat liefde en training heb je jou vriend voor het leven gevonden!

Als u graag een van onze kanjers adopteert, vragen wij om de adoptie aanvraag in te vullen en te mailen naar info@scsp.be

Bent u verliefd geworden op een van onze honden? Super, geef dit ook aan in de aanvraag en dan kunnen we kijken of jullie inderdaad een goede match zijn!

Zit uw match er nog niet tussen of weet je niet echt welke hond geschikt zou zijn, ook dan vragen wij u de adoptie aanvraag door te mailen. Dan kunnen wij kijken of een van onze honden geschikt zou zijn. Zit er op dat ogenblik geen hond voor jullie tussen, kunnen we jullie op een wachtlijst zetten. Als er dan een nieuwe hond aangemeld wordt kijken we eerst of deze bij jullie zou kunnen passen!

We zullen jou aanvraag binnen het team bespreken om te zien of u een match bent met een van onze honden. Indien dit zo is, wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en stellen wij u voor aan de huidige eigenaar of opvanggezin. Wanneer zij akkoord gaan brengen wij jullie met elkaar in contact en kan er een kennismaking met de hond geregeld worden. Als dit alles goed verloopt kan de adoptie plaatsvinden en het adoptie contract getekend worden! LET OP, deze kan pas doorgaan als het adoptie bedrag op onze rekening staat.