Herplaatsing

Sinds 2017 bemiddelen we opnieuw honden die helaas niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven.

OPGELET! Voorlopig bemiddelen wij enkel BELGISCHE honden en wordt dit kleinschalig opgebouwd.

 

Onze werking:
Na lang wikken en wegen heeft u besloten een andere thuis te zoeken voor uw maatje. Wat de reden ook mag zijn, SCSP vzw wilt u bij deze moeilijke beslissing helpen. Wij doen er alles aan om voor uw hond de best mogelijke en verantwoorde thuis te zoeken, maar kunnen daarom geen snelle plaatsing garanderen. Om de zoektocht zo gericht mogelijk te doen, vragen wij van u zoveel mogelijk open- en eerlijkheid gedurende de hele procedure.

SCSP vzw vraagt € 25,- bemiddelingskosten, mocht u uw hond in een van onze opvanggezinnen willen plaatsen (indien deze beschikbaar zijn) is er een toeslag van € 50,-

Als u uw hond door ons wil laten herplaatsen, sturen wij u een herplaatsingcontract en aanmeldingsformulier op. Gelieve beide documentjes volledig ingevuld terug te sturen en de bemiddelingskosten naar ons over te maken. Pas als deze op onze rekening staan starten wij de procedure.

SCSP vzw – BE64 0017 8832 6352 – Mededeling: Herplaatsing + naam van de hond

Een van onze medewerkers zal u dan contacteren om alles te overlopen en bespreken. Deze persoon zal u gedurende de hele procedure bijstaan. Hij/zij zal een plaatsingsbericht opstellen, de hond ontmoeten,  mogelijke adoptanten screenen ed. Mochten wij een geschikte adoptant vinden, zullen wij u op de hoogte brengen. Indien u akkoord gaat wordt er een kennismaking geregeld, zo niet zoeken we verder.

 

Wil u uw hond door ons laten herplaatsen, stuur ons dan een mailtje: [contact-form]