Omschrijving

Duke is een knappe Stafford reu van 1 jaar (°07/07/2019), hij leefde zijn eerst maanden voornamelijk in een bench en kreeg weinig (tot geen) opvoeding, hij verhuisde begin dit jaar naar een gezin die hem met de beste bedoelingen overnamen, maar helaas hem niet konden bieden wat hij nodig had. Hij werd erg nerveus van de jongste kinderen en gezien hij op een appartement woonde kon hij ook zijn energie niet genoeg kwijt, daarom werd hij bij ons afgestaan.

Om met de deur in huis te vallen Duke is een handje vol 😊 Hij heeft duidelijk nog wat opvoeding nodig, maar staat hier zeker voor open. Het grootste werkpunt is dat hij bij stress al heel snel begint op te springen en op mensen te rijden. Echter zien we wel dat Duke erg slim is en mits de juiste motivatie en training een hele hoop kan leren, zoals beter om gaan met zijn stress. Naar andere honden reageert Duke momenteel niet goed, aan de lijn is dit met het nodige stafford-gezang!

Duke heeft veel energie en zoekt daarom een woning met een goed omheinde tuin om goed in te kunnen rennen en spelen. Het leven in huis is hij goed gewend, hij was perfect zindelijk en kon een aantal uren alleen blijven (in een bench).

We zoeken voor hem een ervaren baas die met hem aan de slag wil gaan! Iemand die voldoende tijd en geduld heeft om Duke te leren hoe hij ook zich moet gedragen. Hij wordt niet met jonge kinderen of andere dieren geplaatst.

 

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

Foto's

Help Duke - Gereserveerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Duke - Gereserveerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Duke - Gereserveerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden