Omschrijving

Begin April werd Happy langs de kant van de weg (Spanje) gevonden. Ze was helemaal uitgeput en duidelijk hoogdrachtig! Helaas had de organisatie waar we ginder een samenwerking mee hebben geen plek en wilde geen enkele andere opvang haar aannemen omwille van haar ras... ZUCHT!!

Een beetje later beviel ze via een spoedkeizersnede van 5 pups, het was een erg moeilijk start voor mama en pups. Helaas overleefden maar 2 van de pups.. Gelukkig zijn deze 2 er volledig door en alive & kicking. Nu is het tijd voor Happy om een eigen huisje te vinden!

Helaas weten we natuurlijk niets over haar verleden, maar we merken wel dat ze zindelijk is, geen sloop gedrag heeft en zelden blaft. Verder speelt ze graag vooral met een trektouw, maar kan ook genieten van knuffelen of in het zonnetje liggen. We plaatsen haar enkel als enige hond in huis, omdat we merken dat ze nogal nerveus wordt van honden in haar buurt. Naar mensen is ze echt super lief en sociaal! Ze vindt kinderen helemaal geweldig, maar kan wel wat brut zijn in haar spel, wat niet altijd zo ideaal is met de allerkleinste kindjes. Met katten wordt ze niet geplaatst.

 

Happy heeft Leishmania en een lichte, aangeboren hartruis, maar heeft hier beide geen last van en hoeft geen behandeling hiervoor. Op latere leeftijd kan het zijn dat ze dagelijks een pilletje hiervoor moet krijgen, maar verder heeft ze een perfect normaal leven voor zich liggen!

Bij interesse in deze fantastische meid, gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Happy - GERESERVEERD een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Happy - GERESERVEERD éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Happy - GERESERVEERD

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden