Omschrijving

Snickers is een stafford teefje van 6 jaar jong. Ze kwam als vondeling bij ons terecht, waardoor we geen achtergrond informatie hebben. Er kwam helaas geen eigenaar opdagen, we weten enkel dat ze een paar keer doorgegeven is..

In het begin was ze erg onder de indruk van de nieuwe omgeving en vreemde mensen, maar ondertussen is ze al wat open gebloeid. Ze vindt nieuwe mensen of situaties soms nog wel wat spannend en sluit zich dan even af, maar met een beetje geduld komt dat snel goed en kan ze zeker genieten van aandacht. Omdat ze snel onzeker is wordt Snickers niet met kleine kinderen (<12 jaar) geplaatst, maar zoeken we een warme, rustige thuis voor haar!

Snickers is een ontzettend lieve, zachtaardige hond die duidelijk niet veel geluk heeft gehad in haar leventje. Wandelen gaat erg goed met haar (al durft ze in het begin al eens blokkeren) en reageert niet op andere honden of personen. Contact met andere honden verloopt goed als deze niet te druk zijn, een kennismaking zal moeten uitwijzen of er een match is! Katten is onbekend.

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Kan je momenteel geen nieuwe viervoeter adopteren? Dan is een virtuele adoptie of gift misschien een optie? Alle info en mogelijkheden vind je op onze website.

Foto's

Help Snickers een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Snickers éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Snickers

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden