Omschrijving

Dit is MnM, een erg leuke pitbull reu van 3 jaar oud. Hij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting en verkeerd leefmilieu. SCSP kon 5 van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen, ze werden vooral getraind voor de sport. Echter was dit ook maar zeer beperkt en kwamen dus zelden uit hun kennel.

M&M is een vrolijke wildebras die graag knuffelt, maar moeilijk rust vindt. Verdere opvoeding heeft hij wel nog nodig en is gebaat bij een zachte, doch consequente aanpak. Hij is snoepgevoelig maar het is nog een uitdaging zijn aandacht erbij te houden. Tijdens het wandelen kan MnM nog hevig trekken, al begint dit met de training wel beter te lukken. Op de weide is MnM een echte speelvogel die bij momenten begint te genieten van een rustige massage of wat knuffels.

Gezien deze honden weinig gewend zijn plaatsen we hen niet bij kleine kindjes. Bij honden en katten kunnen ze niet geplaatst geworden.
Het is erg belangrijk om hun rasieigenschappen te (er)kennen. Indien er niet voldaan wordt aan deze noden kan probleemgedrag ontstaan, gezien ze erg atletisch zijn is een hoge/stevige omheining een must.
Voldoende tijd en ruimte in combinatie met kennis is belangrijk om deze honden te begeleiden en dan krijg je een geweldige beste vriend in de plaats. Onze honden vertrekken steriel naar hun nieuwe thuis.

Ben jij op zoek naar een leuk (sport)maatje?
MnM staat alvast te popelen om samen op stap te gaan, gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help MnM een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je MnM éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - MnM

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden