Omschrijving

Dit is MnM, een erg leuke pitbull reu geboren op °22/12/2019. Hij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting, ze leefden allemaal in vieze hokken. SCSP kon vijf van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen.

MnM is een vrolijke wildebras. Hij staat altijd klaar voor actie en heeft soms wat begeleiding nodig om rust te vinden. In het begin was hij erg zelfstandig en gaf zijn wandelaar weinig aandacht, maar eens hij je kent veranderd dat helemaal! Dan komt hij vaak in checken en regelmatig om knuffels vragen! We weten niet of hij al in een huis heeft geleefd, dus mogelijks zijn veel zaken nog nieuw voor hem. Hij heeft wel nog wat opvoeding nodig. Hij bedoeld het niet slecht, maar kan nog al brut uit de hoek komen. Hij is gebaat bij een zachte, doch consequente aanpak, MnM is snoepgevoelig, maar het is een uitdaging zijn aandacht erbij te houden. Tijdens het wandelen kan MnM nog hevig trekken, al begint dit met de training wel beter te lukken. Op de weide is MnM een echte speelvogel die tussendoor kan genieten van een rustige massage of wat knuffels.

Gezien zijn bruutheid en hij nog veel te leren heeft plaatsen we hem niet bij kleine kindjes. MnM wordt niet met andere honden en katten geplaatst.
 

Gezien het onduidelijk is of MnM het huiselijke leven gewend is en zijn energieniveau, zoeken we voor hem een thuis met een tuin. Let wel, de omheining moet voldoende stevig en hoog zijn voor deze kapoen!Ben jij op zoek naar een clown die elke keer een lach op je gezicht tovert, geniet van lange wandelingen of stevige stoeipartijen en op het einde van de dag op je schoot ploft?
MnM is your man!

Bij interesse, gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help MnM - Geadopteerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je MnM - Geadopteerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - MnM - Geadopteerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden