Omschrijving

Deze prachtige meid is Zina, een ontzettend lief pitbull teefje geboren op 5/4/2021. Zij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting, ze leefden allemaal in vieze hokken. SCSP kon vijf van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen.

Zina is in het begin een beetje afwachtend, vooral naar vreemde mannen, maar ondanks alles heel lief. Als je ze zelf naar je toe laat komen is het ijs héél snel gebroken en is het eerder een uitdaging om haar bij je weg te krijgen. 😉 Zina omschrijf je het best als “plekpot”, ze kijkt je aan met van die ontzettend lieve ogen die gewoon smeken om liefde. Ze vraagt het ook letterlijk door tegen je aan te leunen of gewoon op je schoot te kruipen. Naast het knuffelen kan ze ook zeker genieten van samen te spelen. Achter een balletje aan rennen vindt ze geweldig, ze kan hem flink komen terug brengen, maar ze vindt het stiekem ook héél leuk om deze in stukken te bijten… Kwestie van geven en nemen hé. 😊

Ook van een wandeling kan ze zo genieten, ze gedraagt zicht dan voorbeeldig en reageert niet op andere honden, fietsers, auto’s etc. Ze trekt nog wel wat aan de lijn, maar dit is goed te begeleiden! Basiscommando’s, zoals zit en kijk, kent ze ondertussen al goed.

We zoeken voor Zina een rustigere thuis waar ze de tijd en aandacht krijgt die ze zo verdient en waar ze zo naar hunktert. We merken dat ze wat onzeker is van kindjes, dus we plaatsen haar bij voorkeur niet met de allerkleinste. Bij honden en katten wordt ze niet geplaatst.

Indien er een tuin aanwezig is moet deze wel voldoende stevig en hoog omheind zijn.  In het verleden leefde ze al eens in een huis, dus mits wat tijd om haar alles terug aan te leren verwachten we geen problemen.

Ben jij op zoek naar een extra, warm kussen in de zetel? Zo eentje die jouw hart elke keer sneller laat slaan door je met zo’n lieve blik aan te kijken of door zicht lekker dicht tegen je aan te nestelen? Zoek niet verder Zina staat te popelen om erbij te komen liggen!
Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

Foto's

Help Zina een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Zina éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Zina

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden