Omschrijving

Dit is Zina, een ontzettend lief pitbull teefje van 2 jaar oud. Zij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting en verkeerd leefmilieu. SCSP kon 5 van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen, ze werden vooral getraind voor de sport. Echter was dit ook maar zeer beperkt en kwamen dus zelden uit hun kennel.

Zina was in het begin een beetje afwachtend, vooral naar vreemde mannen, maar ondanks alles heel lief. Ook zij heeft wel wat energie en moest nog alles leren. 
Basiscommando’s, zoals zit en kijk, kent ze ondertussen al heel goed Ze trekt nog wel wat aan de lijn, hier wordt aan gewerkt en is al enorm verbeterd. Op wandeling heeft ze weinig tot geen aandacht voor andere honden, je kan ze zonder problemen passeren. Ze kan ook enorm genieten van samen op een bankje gaan zitten en dan komt ze graag bij je om te knuffelen.

Gezien deze honden weinig gewend zijn plaatsen we hen niet bij kleine kindjes. Bij honden en katten kunnen ze niet geplaatst geworden.
Het is erg belangrijk om hun rasieigenschappen te (er)kennen. Indien er niet voldaan wordt aan deze noden kan probleemgedrag ontstaan, gezien ze erg atletisch zijn is een hoge/stevige omheining een must.
Voldoende tijd en ruimte in combinatie met kennis is belangrijk om deze honden te begeleiden en dan krijg je een geweldige beste vriend in de plaats. Onze honden vertrekken steriel naar hun nieuwe thuis.

Ben jij op zoek naar een leuk (sport)maatje?
Zina staat alvast te popelen om samen op stap te gaan, gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Zina een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Zina éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Zina

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden