Omschrijving

Jow Jow, ik ben de Stoere Anthar met een heel erg klein hartje. Ik ben echt graag gezien, maar dat komt omdat ik er onweerstaanbaar uit zie vind je niet ? :) 
Ik ben een jongeheer waar je wat geduld mee moet hebben. Ik word graag behandeld op een rustige manier, en getraind op een positieve manier. Dus ik zoek een baasje die heel geduldig en positief in het leven staat! Moeilijk is dat niet hé jongens?
Met andere dieren word ik liever niet geplaatst, ik ben liever de koning in huis. Grote kinderen zijn wel men vrienden hoor, maar ze moeten wel weten hoe ze met een hond moeten omgaan natuurlijk. Voor de rest is er eigenlijk niks aan me op aan te merken. Wel dat ik angstig ben van plotse geluiden. Misschien dat ik een slecht geweten heb dat kan ook !
Je moet me natuurlijk in het begin me alles laten wennen, op mijn rustige manier. Overhaasten dat is dus ne NO GO bij mij. Ik wil chill door het leven gaan.
Aahjaa voor ik het vergeet, wandelen doe ik heel graag. Dus doe dat maar veel met me oke?
Ik ben door mijn vorig baasje op pension gezet en nooit hebben ze me opgehaald, ik heb wel eventjes getreurd, maar daar ben ik echt wel over hoor! Klaar voor een nieuwe start, met jou?! Vul dan zeker het adoptieformulier in op onze website www.scsp.be

Foto's

Help Anthar een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Anthar éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Anthar

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden