Omschrijving

Anubis is een Presa Canario reu van °08/03*2017. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname. Zijn eigenaar kon niet meer voor hem zorgen en zette hem dan maar in de berging, barricadeerde de deur en vertrok.. Gelukkig vond de politie hem net op tijd, hij was erg mager en uitgeput maar heeft het gelukkig wel overleefd!

Anubis heeft duidelijk nog niet veel goeds gekend in zijn jonge leventje en dat is ook te merken. Hij gedraagt zich als een hevige puber en weet soms niet goed hoe zich te gedragen. Zoals een echte presa is hij niet echt sociaal naar vreemden, heeft toch wel een stevig karakter en test al eens graag hoe ver hij kan gaan. Op andere honden reageert hij voorlopig niet goed, hij wordt dus enkel als enige hond geplaatst en ook niet met katten. Gezien zijn karakter en achtergrond wordt Anubis niet met kinderen geplaatst

Anubis lijkt wel zindelijk te zijn, maar door wat hij heeft meegemaakt vindt hij het wel moeilijk om alleen te blijven. Dan durft hij luid te blaffen of iets te slopen, dit zal dus opgebouwd moeten worden. Wandelen vindt Anubis heerlijk, hij loopt hierbij netjes aan de lijn en negeert andere honden meestal goed!

 

We zoeken voor hem baasjes met ervaring in sterke rassen die tijd en zin hebben om met Anubis aan de slag te gaan, we beloven je dat je een geweldige hond in de plaatst zal krijgen die voor je door het vuur gaat!

Interesse? Vul dan de adoptie aanvraag in via onze website.

 

Kan je Anubis niet in het echt adopteren? Via onderstaand formulier kan je hem alvast 'virtueel adopteren' vanaf €15/maand.

Foto's

Help Anubis een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Anubis éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Anubis

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden