Omschrijving

Atlas is een enthousiast stafford teefje van 1 jaar (°03/08/2019). Ze werd bij ons afgestaan omdat haar baasjes helaas zonder woning zijn gevallen.

Atlas leefde in haar vorige thuis enkel buiten en is het leven in huis helaas niet gewend, maar dit willen we wel veranderen! We zoeken voor haar een huis met een tuin, waar ze het grootste deel van de dag wel binnen mag! Ze is nog jong en heeft heel wat energie die ze met voldoende beweging moet kwijt geraken. In haar enthousiasme durft ze wel al eens haar mond gebruiken of opspringen, hierdoor wordt ze niet met jonge kinderen geplaatst. Ook met honden of katten wordt zij niet geplaatst.

Atlas heeft nog niet veel gezien/geleerd in haar leven, maar staat hier zeker voor open. Wandelen aan de lijn doet ze goed, ze trekt nog wel wat, maar dit is zeker controleerbaar en kan alleen maar beteren mits goede begeleiding.

We zoeken voor Atlas een baasje met voldoende tijd, ruimte en ervaring om haar verder op te voeden! Gezien ze in het verleden enkel buiten leefde moet er wel rekening gehouden worden dat er nog werk zal zijn aan een aantal zaken zoals zindelijkheid, alleen blijven,..Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Atlas een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Atlas éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Atlas

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden