Omschrijving

Atlas is een enthousiast stafford teefje van 1,5 jaar (°03/08/2019). Ze werd bij ons afgestaan omdat haar baasjes helaas zonder woning zijn gevallen.

Atlas leefde in haar vorige thuis enkel buiten en was het leven in huis helaas niet gewend. Ondertussen zit ze in een opvanggezin en doet het daar erg goed. Ze is inmiddels perfect zindelijk en geniet van de huiselijke sfeer.  We zoeken voor haar een huis met een tuin, waar ze deel kan uitmaken van het gezin! Ze is nog jong en heeft heel wat energie die ze met voldoende beweging moet kwijtraken. In haar enthousiasme durft ze sporadisch wel al eens haar mond gebruiken of opspringen. Ook daar is ondertussen aan gewerkt en is al heel sterk afgenomen en we blijven hierop verder werken. Uit voorzorg wordt ze daarom niet met jonge kinderen geplaatst. Ook met andere honden of katten wordt zij niet geplaatst.

Atlas heeft nog niet veel gezien/geleerd in haar leven, maar staat hier zeker voor open en past zich snel aan. Wandelen aan de lijn doet ze goed, ze trekt nog wel wat, maar dit is zeker controleerbaar en kan alleen maar beteren mits goede begeleiding.

We zoeken voor Atlas een baasje met voldoende tijd, ruimte en ervaring om de opvoeding verder te zetten. Vooral aan het alleen blijven en de reactie op andere honden zal nog moeten gewerkt worden.


Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Atlas een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Atlas éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Atlas

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden