Omschrijving

Beau is een rottweiler reu van helaas al 10 jaar oud. Hij werd enkele jaren geleden geadopteerd, maar kwam nu helaas terug omdat hij niet meer in de beste omstandigheden zat. Beau is het leven in huis gewend, kende een bench en sliep graag in de zetel. Qua zindelijk was dit in zijn vorige thuis normaal in orde, maar hier in de kennel is dit toch wat moeilijker. 

Beau heeft wel een erg zelfstandig karakter, krijgt graag zijn zin en kan gereserveerd zijn naar vreemden, hij is geen beginnershond. Wandelen doet hij graag en trekt amper en geniet van snuffelen onderweg. Een belangrijk puntje om mee rekening te houden is dat hij wel wat bezitsagressie heeft op zijn speelgoed of snacks, ruilen begint wel goed te gaan. Beau wordt niet geplaatst met kinderen of andere dieren.

We zagen dat hij wat minder goed in zijn vel zat en lieten een volledige bloedtest doen, waaruit bleek dat hij beginnende nierfalen heeft. Dit is niet abnormaal gezien zijn leeftijd en is voorlopig onder controle te houden met niervoeding. Indien dit zou verslechteren (symptomen zoals sloomheid, vermageren, braken,…) kan het zijn dat hij ook medicatie hiervoor moet krijgen.

 Beau zoekt een rustige thuis met een ervaren baas waar hij zijn laatste tijd kan genieten in alle rust en waar er niet te veel van hem verwacht wordt.

Interesse? Gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via de website!

Foto's

Help Beau een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Beau éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Beau

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden