Omschrijving

Bugs (Bunny :) ) is een energiek stafford reu van 1 jaar. Hij kwam bij ons terecht via de politie, omdat iemand had gebeld voor een agressieve stafford die daar was achtergelaten door de eigenaar.. Gelukkig vertoont hij geen agressief gedrag naar mensen, maar is hij vooral een hevige stuiterbal die bij stress of frustratie kan opspringen of happen (in de lijn, je mouw, speelgoed,..) etc. 

We hebben geen enkele achtergrondinformatie, maar het is duidelijke dat Bugs weinig tot geen goede opvoeding heeft gehad in zijn verleden en hij nog veel moet/kan leren.  Gezien hij erg brut kan zijn en als eens durft happen wordt hij niet met kleine kinderen geplaatst en ook op andere dieren reageert hij helaas niet goed. Bugs heeft een koppig karaktertje en durft wel wat testen om zijn zin te krijgen, een echte stafford puber, dus een consequente eigenaar is een must! We vermoeden dat hij wel in een huis heeft geleefd en dus zindelijk is, maar zaken zoals alleen blijven zijn niet gekend. Hou er dus mee rekening dat zo'n zaken nog aangeleerd moeten worden.

We zoeken voor hem een ervaren baas die voldoende tijd en geduld heeft om met hem aan de slag te gaan en dan zal je zeker een leuke hond aan hem hebben met veel fun!

Interesse in deze Bugs Bunny? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Bugs een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Bugs éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Bugs

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden