Omschrijving

Hallookes,

Ik ben Darco , nog een jonge, lieve maar onzekere reu van 1 Juli 2018. Ik heb in mijn jonge leventje nog niet veel geluk gekend. Er werd naar mij eigenlijk niet omgekeken, laat staan iets geleerd. Ik heb dus heel weinig basis meegekregen tot hier toe.
Ik ben een heel energiek hondje en weet zelf soms niet goed hiermee om te gaan. Maar ik ben wel super lief en aanhankelijk naar mijn mensenvrienden.
Daarom zoeken de dames van SCSP voor mij ook een baasje die veel tijd heeft en best ook met een tuin, zodat ik mij genoeg kan uitleven en zo mijn energiepeil naar beneden kan. Maar ook een baasje die met mij aan de slag wil en die mij mentaal en fysiek kan uitdagen. Alsook mij tot rust kan brengen en mij de warmte en liefde kan geven die ik zo hard nodig heb.
Ik word niet geplaatst met andere dieren en/of kinderen , omwille van die reden. Ik kan soms angstig reageren op dingen die ik niet ken of als ik onzeker ben en durf dan wel blaffen of uithalen naar vreemden. Ook hierin moet ik een beetje bijgestuurd worden maar waarschijnlijk betert dit vanzelf als ik een vast baasje heb en zelf meer zelfvertrouwen krijg.
Ik hoop echt dat er een baasje is die mij leuke dingen kan aanleren en met mij wil knuffelen en waar ik ' iemands beste vriend' mag zijn.
Ben jij misschien die persoon die stiekem al verliefd aan het worden is op mij?
Vul dan maar snel het adoptieformulier in via onderstaande link ;-)
http://www.scsp.be/werking/adoptie/adoptie-aanvraag/

Met veel groetjes Darco

Foto's

Help Darco een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Darco éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Darco

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden