Omschrijving

Deejay is een stafford reutje van °08/05/2015, hij werd bij ons afgestaan omdat zijn baasjes helaas te veel van huis is en hij hier niet goed mee kan omgaan. Deejay is het gewend om in huis te leven, is zindelijk, maar het te lang (langer dan +/- 6-7u) alleen zijn is dus wel een probleem.

Deejay kan helaas absoluut niet om met andere honden en ook met andere dieren wordt hij niet geplaatst. In het begin is hij soms wat terughoudend, maar met wat snoepjes of knuffels win je zijn vetrouwen en komt hij snel open en dan krijg je een heerlijk, ontzettend aanhankelijk hondje in de plaats! Hij kent enkele basiscommando's en gaat graag mee met de auto. Deejay kan echter wel (over)beschermend zijn als er bezoek thuis komt, hier moet rekening mee gehouden worden. Hij heeft absoluut geen hoge energie en na wat gek doen wil hij niets liever dan gewoon knuffelen en bij je zijn!

Wandelen vindt hij erg leuk en doet hij ook erg graag, maar hier is nog wel een beetje werk aan (trekt nog wat aan de lijn). Deejay kan bij kinderen (>12jaar) geplaatst worden, indien deze niet te druk zijn en respect hebben voor een hond.

Bij interesse gelieve de adoptie vragenlijst in te vullen via de website.

Foto's

Help Deejay een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Deejay éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Deejay

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden