Omschrijving

Dozer is een Stafford reutje van 6 jaar oud. Hij kwam met zijn broer Snooy bij ons terecht wegens een inbeslagname. Ze leefden helaas in een vervuilde caravan, gescheiden van de andere honden, maar ze vlogen helaas ook regelmatig in elkaar.
 

Jammer genoeg hebben we dus geen achtergrond informatie over hem. Voor zover we weten leefde hij niet in een normale huissituatie. Ze zaten in een half afgebroken caravan in hun eigen vuil en lijken weinig (goede) socialisatie gehad te hebben. Ondanks zijn stoere naam is Dozer een erg onzekere hond. Wandelen aan de lijn was hij niet gewend en hier heeft hij dus nog wat begeleiding bij nodig. Een harde trekker is hij niet, het wandelen is vrij aangenaam. Alleen slaat de onzekerheid soms eens toe en op die momenten probeert hij uit zijn halsband/tuig te geraken hiermee dient men rekening te houden tijdens het wandelen. Eens hij je kent, gaat het wel steeds beter. 

 

Dozer wordt door zijn onzekerheid niet bij kleine kinderen geplaatst, onze voorkeur gaat uit naar kinderen ouder dan 16 jaar. Gezien hij niet zo goed reageert naar andere honden wordt hij enkel als enige hond geplaatst, ook katten plaatsen we hem niet bij. Alleen blijven zonder mensen kan hij, alleen blijven zonder honden heeft hij nooit eerder gedaan. Dit moet dus even opgebouwd worden.  We zoeken voor hem dus een rustige thuis met voldoende geduld en tijd om deze leuke man te laten openbloeien en te laten zien hoe fijn het leven wel kan zijn!

 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Foto's

Help Dozer een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Dozer éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Dozer

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden