Omschrijving

Grey en Hazel (Am Bully's) zijn broer en zus van 1 jaar jong (°01/08/2020). Ze kwamen bij ons terecht via een inbeslagname met enkele andere honden omdat ze (te) veel in een bench zouden gezeten hebben. Helaas hebben we hierdoor geen informatie over hun achtergrond. In het begin waren ze erg onder de indruk, voor Hazel was wat timide bij nieuwe mensen, maar ondertussen zijn ze goed bekomen en vrijgegeven door dierenwelzijn, dus helemaal klaar voor een nieuwe start!

Hazel en Grey kunnen zowel samen als apart geplaatst worden. Hazel draagt wel duidelijk de broek bij dit duo, terwijl Grey een echte sloef is ;) Hazel is zelf erg bazig naar andere honden dus of zij bij een andere hond geplaatst kan worden zal een kennismaking moeten uitwijzen. Katten is niet gekend. Met kinderen kunnen ze wel als deze niet te druk zijn en respectvol met honden kunnen omgaan.

Beide honden zijn helaas niet gefokt op gezondheid en hebben dus een afwijkende stand. Lange wandelingen etc zijn dus absoluut niet aan hun besteed en hou er mee rekening dat dit artrose met zich mee zal brengen. Op wandeling zijn ze super braaf, reageren niet op passanten en vooral Grey draait graag snel terug richting huis.. ;) In het asiel zijn ze niet zo proper in hun kennel, wat wel kan komen door de langdurige opsluiting in een bench, maar we vermoeden dat dit in huis wel goed zal gaan als ze regelmatig buiten kunnen. Een tuintje voor deze schatjes is wel een groot pluspunt!

 

Kan je momenteel geen nieuwe viervoeter adopteren? Dan is een virtuele adoptie (zie onderaan) of gift misschien een optie? Alle info en mogelijkheden vind je op onze website en/of webshop.

Foto's

Help Mr Grey & Miss Hazel een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Mr Grey & Miss Hazel éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Mr Grey & Miss Hazel

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden