Omschrijving

Handsome (beige tuig) is een reu van 2,5 jaar. Hij is ook één van de 120 Cane Corso's die we vorig jaar bij een fokker weghaalden, hij is de broer van Roxy (blauw tuig).

Hij was één van de angstigste en heeft héél veel tijd nodig gehad om ons te vertrouwen. Ondertussen heeft hij al een hele grote weg afgelegd, we kunnen hem nu eindelijk aanlijnen en wandelt ondertussen al vrij vlot in de (rustige) buitenwereld en geniet van wat rennen op de weide! Aanrakingen vindt hij voorlopig nog niet zo fijn. Achter zijn kenneldeur laat hij soms al eens zien dat er toch al een stoere kerel in hem zit en hij ergens ook wel een waaks kantje heeft! Eens de deur opengaat is die stoere kant wel volledig verdwenen en kruipt hij snel in een hoekje. Gelukkig is hij wel makkelijk te overtuigen met wat lekkere snoepjes om het vertrouwen te winnen.

Of hij met een andere hond kan samen leven is echt moeilijk in te schatten, met zijn zus Roxy speelt hij wel, maar met andere honden is nog niet getest. Katten lijkt ons geen goed idee. Handsome wordt niet met kinderen geplaatst, zowel de drukte kan deze jongen niet aan, maar bij paniek of aanraking durft hij nog eens grommen of happen als hij je niet kent/vertrouwt.

 

We zoeken voor hem een baas die ervaring heeft met angstige honden en die voldoende tijd en geduld heeft.  Een baas die ook wel de raseigenschappen van een Cane Corso kent, gezien hij in een thuis situatie wel zal openbloeien en een stoere reu kan worden. Gezien wandelen in het begin moeilijk kan gaan is een tuin een must! Het leven in huis is hij nog niet gewend, dus zaken zoals zindelijkheid, alleen blijven etc moeten nog worden opgebouwd!
 

Bij interesse gelieve de adoptie vragenlijst in te vullen via de website

Foto's

Help Handsome een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Handsome éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Handsome

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden