Omschrijving

Dit is Jada, een energiek pitbull teefje van 2 jaar oud. Zij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting en verkeerd leefmilieu. SCSP kon 5 van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen, ze werden vooral getraind voor de sport. Echter was dit ook maar zeer beperkt en kwamen dus zelden uit hun kennel.

Jada is een lieve hond met een stevig karaktertje, maar luistert wel goed. Het basiscommando zit kende ze al , maar ondertussen kent ze nog enkele andere commando's, want ze leert heel snel bij. Wandelen was in het begin heel chaotisch, maar ondertussen wandelt ze al flink naast je en zoekt ze onderweg contact met haar begeleider. Jada kan niet met andere honden, maar soortgenoten passeren op wandeling lukt zonder problemen. Ze is een echte speelvogel, zo kan ze zich met een balletje uitleven en apporteert dan als de beste. 

Gezien deze honden weinig gewend zijn plaatsen we hen niet bij kleine kindjes. Bij honden en katten kunnen ze niet geplaatst geworden.
Het is erg belangrijk om hun rasieigenschappen te (er)kennen. Indien er niet voldaan wordt aan deze noden kan probleemgedrag ontstaan, gezien ze erg atletisch zijn is een hoge/stevige omheining een must.
Voldoende tijd en ruimte in combinatie met kennis is belangrijk om deze honden te begeleiden en dan krijg je een geweldige beste vriend in de plaats. Onze honden vertrekken steriel naar hun nieuwe thuis.

Ben jij op zoek naar een leuk (sport)maatje?
Jada staat alvast te popelen om samen op stap te gaan, gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Jada een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Jada éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Jada

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden