Omschrijving

Jazzy Jeff (roepnaam Jazzy) is een stevige kerel van 4 jaar (°08/03/2016), hij werd bij ons afgestaan omdat zijn baasjes hem niet echt aankonden. Ze hebben Jazzy met de beste bedoelingen gekocht, maar waren eigenlijk niet de juiste baasjes voor hem. Ze hebben alles gedaan wat ze konden en hulp ingeschakeld, maar na lang proberen moesten ze toegeven dat hij een betere thuis verdiende.

Jazzy Jeff is een kruising stafford x Bully, hij is erg groot en enorm sterk! Hij is het leven in huis goed gewend, hij is zindelijk, kon een werkdag alleen blijven en kent de basiscommando’s. Hij verbleef meestal los in huis of in de tuin bij het alleen zijn, maar is ook een bench gewend. Verder ligt hij graag te chillen op zijn kussen.

Een groot werkpunt is nog wel het wandelen aan de lijn, dit heeft hij al een hele tijd niet meer gedaan. Hij trekt enorm hard en vindt het nog erg moeilijk om honden te passeren en durft flink uithalen, mits te juiste training is dit zeker op te lossen. Jazzy doet zich wel stoer voor, maar is eigenlijk erg gevoelig en zelfs wat onzeker. Hij heeft nood aan een stabiele, ervaren baas die hem een rustige, doch consequente opvoeding kan geven.

Jazzy wordt niet met andere dieren geplaatst en ook voor kinderen is hij te brut en daar wordt hij zelf te nerveus van dus wordt hij er niet bij geplaatst.


Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

Foto's

Help Jazzy Jeff een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Jazzy Jeff éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Jazzy Jeff

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden