Omschrijving

Dit is Kaboem, een lieve, energieke pitbull reu van 2 jaar oud. Hij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting, ze leefden allemaal in vieze hokken. SCSP kon vijf van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen.


Kaboem is een heel lieve hond, maar een echt energiebommeke! Het is dus belangrijk dat er voldoende tijd voor vrijgemaakt wordt om hem fysiek en mentaal uit te dagen. Het leven in huis heeft hij nog niet gekend, maar als hij mee op bureau zat was hij wel zindelijk, we denken dat hij dit dus wel snel gewend zal zijn!

Hij kent ondertussen ook een bench en vindt hierin rust. Verder begint hij zijn basiscommando's, zoals zit en kijk, goed te kennen. Hij is enorm lief en enthousiast naar mensen toe. Met een balletje spelen vindt hij echt geweldig, maar ook de loopband weet hem zeker te bekoren en is ideaal om overtollige energie kwijt te geraken. Rustig wandelen was in het begin nogal een uitdaging, maar ondertussen lukt al veel beter! Hij reageert op wandeling niet naar andere honden, fietsers etc.

Kaboem wordt niet geplaatst bij andere honden en katten. Indien er een tuin aanwezig is moet deze wel voldoende stevig en hoog omheind zijn. We merken dat hij erg onzeker is bij kleine kinderen, dus we plaatsen hem enkel met kinderen boven de 10 jaar.

 

Ben jij op zoek naar een actieve viervoeter om lange wandelingen te maken, stevige stoeipartijtjes te doen om dan achteraf samen in de zetel te ploffen? Zoek niet verder!
Kaboem staat alvast te popelen om je te beladen met zijn -niet altijd even zachte- knuffels! Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Kaboem - Geadopteerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Kaboem - Geadopteerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Kaboem - Geadopteerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden