Omschrijving

King is een Amerikaanse stafford reu van 8 jaar, hij kwam bij ons terecht via een ander asiel, waar hij reeds 2 jaar verbleef, welke hem niet wilde plaatsen wegens agressie. We hebben geen idee van waar deze stempel komt, want King is echt een leuk ventje en wordt dagelijks zonder problemen uitgelaten en verzorgd door verschillende mensen. Toen hij bij ons kwam had hij een grote wonde op zijn poot die hij door stress open had gebeten in het andere asiel en welke ginder niet verzorgd kon worden. Ook dit is bij ons geen probleem om te verzorgen en wordt goed opgevolgd door onze dierenarts.

Hij is het leven in huis goed gewend geweest, hij is rustig in de omgang, is zindelijk, is een bench gewend en kon enkele uren alleen blijven. Ook wandelen gaat met King zonder problemen, hij trekt niet en reageert niet naar voorbijgangers of andere honden. King heeft de laatste jaren veel gemist en was in het begin nogal zelfstandig zijn en gereserveerd, maar eens hij je kent is het een grote knuffelaar die houdt van aandacht en spelen!

Gezien King’s verleden wordt hij enkel geplaatst met een ervaren baas die verantwoord omgaat met zijn/haar hond, zonder andere dieren of kinderen.

Bij interesse gelieve de adoptie vragenlijst in te vullen op onze website.

Foto's

Help King een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je King éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - King

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden