Omschrijving

Kira is een stevige stafford mix teef van °07/10/2017. Ze heeft helaas nog niet veel geluk gehad in haar jonge leven, want ze werd keer op keer doorgegeven en kwam uiteindelijk bij ons terecht. We weten dus helaas niet veel van haar verleden, maar we vrezen dat ze niet in de beste omstandigheden is gehouden. Bij haar laatste eigenaar zat ze nog maar enkele weken, daar mocht ze helaas niet blijven van de huisbaas en was er ook niet voldoende tijd/ruimte om goed voor haar te zorgen.

Ze woonde op een appartement en is dus het leven in huis goed gewend. We merken wel dat een tuin nodig is om haar wat te kunnen ontspannen. Ze kon een 6-tal uurtjes alleen blijven zonder problemen en is ook zindelijk. Helaas kan Kira absoluut niet om met andere dieren (honden, katten,...) en moet hier verantwoord mee om gegaan worden. Wandelen aan de lijn doet ze graag en ook goed, passeren op afstand van andere honden gaat al vlot.

Kira is soms een beetje gesloten naar vreemde mensen, dus ze heeft wat vertrouwen en geduld nodig, maar als ze je kent is ze toch wel aanhankelijk. Kira wordt niet met kinderen geplaatst.

We zoeken voor haar een ervaren, rustig, doch consequent baasje met de nodige tijd en ruimte om Kira een stabiele en blijvende thuis te geven, een baas die begrijpt dat Kira een rugzakje heeft. Zo kan ze zien dat niet alle mensen slecht zijn en volop genieten van het leven dat ze nog voor zich heeft!

 

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

 

Foto's

Help Kira een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Kira éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Kira

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden