Omschrijving

Lino is een Amerikaanse Bully XL (gecastreerd) van 1 jaar jong. Hij werd afgestaan omdat hij vocht met de andere hond in huis.

Lino is het leven in huis gewend, hij is zindelijk en was gewend om een werkdag alleen te blijven. Hij kent geen bench/kennel en verbleef meestal los in de tuin als zijn baasje weg was. Wandelen kende Lino nog niet zo goed toen hij bij ons kwam. Hij heeft gelukkig nog niet geleerd om te trekken, maar als hij iets ziet of ergens naar toe wil is hij echt beresterk. Zijn baasje(s) moeten dus stevig in hun schoenen staan! Lino doet het niet goed met andere dieren (honden en katten) en ook aan de lijn merken we dat hij het soms moeilijk heeft. Op wandeling reageert hij nog niet zo veel, maar bij het passeren van de hondenhokken durft hij al wel eens redirectie gedrag te vertonen.

Lino vindt kindjes geweldig, maar door zijn grootte is dit soms wat moeilijk, dus wel wat te brut voor de allerkleinste (<6jaar). Hij is zeker niet agressief maar durft dan opspringen en al eens in je mouw happen. Lino is een echte puber en test al eens graag hoe ver hij kan gaan en niet weet hoe groot hij eigenlijk is. Een consequent baasje die met hem aan de slag wil gaan is dus nodig, want het is echt wel een topkereltje!

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Lino een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Lino éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Lino

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden