Omschrijving

Lino is een Amerikaanse Bully XL van 2 jaar jong. Hij werd oorspronkelijk afgestaan omdat hij vocht met de andere hond in huis, helaas kwam hij nu terug van adoptie omdat zijn nieuw baasje helaas niet streng genoeg was en Lino probleemgedrag ging vertonen. Dit uitte zich vooral bij het alleen blijven, zowel binnen als buiten waren er problemen, alsook uitval gedrag aan de lijn.

Lino was het leven in huis gewend, hij is zindelijk en kan 's nachts perfect in de bench, helaas bleek dit overdag moeilijker te gaan, dus dit dient terug opgebouwd te worden. Wandelen doet Lino erg goed en reageert bij ons eigenlijk niet naar andere honden. Lino is een grote, sterke hond dus zijn baasje(s) moeten dus stevig in hun schoenen staan! Hij wordt niet met andere dieren geplaatst en door zijn grootte is hij wel wat te brut voor kinderen onder 12 jaar. Hij is niet agressief maar durft wel eens opspringen of eens in je mouw happen.

Lino kan erg koppig zijn en test al eens graag hoe ver hij kan gaan en hij weet niet hoe groot hij eigenlijk is. Een consequent baasje die met hem aan de slag wil gaan is dus nodig, want het is echt wel een topkereltje!

Interesse? Vul de aanvraag in via de website

Foto's

Help Lino een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Lino éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Lino

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden