Omschrijving

Mar is een stafford teefje van 4 jaar (°01/03/2018), die helaas nog geen geluk heeft gehad in haar leventie. Ze werd 2 jaar geleden samen met haar pups uit een dodingsstation in Spanje gered en zo werd onze hulp ingeschakeld en kwamen ze een beetje later bij ons aan.

Ze werd vorige zomer geadopteerd, maar kwam na een jaar helaas terug omdat haar verlatingsangst een groot probleem bleef. Mar is een houdini bij uitstek en probeerde alles om al eens alleen op stap te gaan, helaas zijn er daarbij een paar incidenten geweest met andere honden waardoor ze haar niet meer konden houden. Dit is dus zeker een belangrijk (werk)punt om mee rekening te houden!

Verder is Mar is een fantastisch hondje, ze heeft veel energie om leuk te spelen en lopen, maar kan ook genieten van rustig te knuffelen. Mar gedraagt zich perfect in huis, ze is zindelijk, sliep ’s nachts gewoon los zonder problemen, is erg lief en houdt ervan om in het zonnetje te liggen, een echte Spaanse diva dus! 😊

Ze is vrij brut naar andere honden, een stabiele reu kan eventueel wel mits er een goede kennismaking en begeleiding is voor deze bulldozer.

Verder wandelt ze ontzettend graag, maar dit kan nog een beetje training gebruiken om wat minder te trekken. Ze is ookgek op spelen en ook om in een zwembadje af te koelen! Mar kan zeker en vast met kindjes al durft ze soms uit enthousiasme nog eens knibbelen met haar tandjes, maar ook dit is goed te begeleiden, ze bedoeld er zeker niets slecht mee! Katten gaat helaas niet.

 

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Mar - Gereserveerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Mar - Gereserveerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Mar - Gereserveerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden