Omschrijving

Af en toe breekt je hart nog een tikkeltje meer en kruipt er eentje onder je vel en kan je gewoon niet wegkijken. 😔 Dit was zo toen we het verhaal van Martinus doorkregen. Een pitbull reutje van 6 jaar die letterlijk voor dood werd achtergelaten op een balkon zonder eten of drinken! Niemand van de buren trok zich het lot van deze lieverd aan tot gelukkig een lieve dakwerker hem opmerkte en direct SHIN alarmeerde. Dankzij de tussenkomst van de politie kon hij daar weggehaald worden en kreeg hij een kans om dit te overleven!

 

Martinus werd onmiddellijk naar de dierenkliniek gebracht voor de eerste zorgen, de kritieke dagen zijn voorbij en hij verblijft nu in het asiel. Dit is natuurlijk al 1000x beter dan van waar hij komt, maar nog steeds niet ideaal voor een hond in deze conditie. Daarom hebben we beslist hem over te nemen.

MAAR, natuurlijk kan dit niet zomaar en halen we hem niet naar hier om hier in een kennel te zetten! We zijn dus dringend opzoek naar een opvanggezin die deze lieverd een tijdelijke thuis wil bieden!

 

We zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische zorgen die hij bij SHIN al heeft gekregen en hopen dat we weldra deze kerel een betere toekomst kunnen geven!

 

Meer info volgt.

Foto's

Help Martinus een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Martinus éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Martinus

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden