Omschrijving

Micha is kruising stafford x turkse herder van °29/04/2018, ze werd bij ons als pup geadopteerd, maar ondanks de waarschuwingen had de eigenaar het karakter toch onderschat.

Micha is een jonge teef met een stevig, maar liefdevol karakter. Ze heeft een flinke dosis zelfstandigheid en volharding zit er dus zeker in. Aangezien Micha nog jong is en nog niet veel opvoeding kreeg, is er nog wat werk aan de winkel, maar Micha is de uitdaging zeker waard. Achter haar stoere exterieur zit een warme, trouwe hond die graag werkt en optrekt met haar gezin. Aangezien ze nog jong is, is er nog veel ruimte voor verbetering en kan deze knappe meid een leuke aanwinst zijn. Ze is het gewend van veel buiten te zitten en is zindelijk. Op wandeling trekt ze niet zo veel, maar bij veel opwinding durft ze nog al eens flink opspringen en dan zit er natuurlijk wel serieus wat kracht achter. We ondervinden ondertussen dat Micha sommige honden wel leuk begint te vinden, maar of ze effectief met een hond 24/7 kan samenleven is momenteel niet duidelijk. Er moet dan zeker de mogelijkheid zijn om ze te kunnen scheiden indien nodig. Katten is een no go en ook met kinderen wordt zij niet geplaatst.


We zoeken voor Micha een consequente eigenaar, die ervaring heeft met grote honden en de tijd en ruimte heeft om met haar aan de slag te gaan, Kortom Micha is snelleers, leergierig, intelligent en trouw, maar met een koppig kantje.

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

 

 

Foto's

Help Micha een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Micha éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Micha

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden