Omschrijving

Mike is een Stafford reu van 12 jaar oud (27/06/2010). Hij kwam bij ons terecht wegens een afstand via de politie na incidenten met andere honden op straat. Hij zou al meerdere keren zijn doorgegeven en leefde nu enkele weken bij deze mensen, waarbij hij regelmatig alleen op straat liep...

Mike was het leven binnenshuis gewend, was zindelijk en voor zover we weten kon hij wel enkele uren alleen blijven. Hij leefde samen met een ander hondje, maar naar andere honden reageerde hij niet goed, ook hier zien we geen sociaal gedrag van hem naar andere honden. Vooral op wandeling is hij heel zenuwachtig en kan andere honden niet negeren met, met alle stafford geluiden erbij. Verder is Mike echt gek op elk speeltje dat in zijn mond past en waar hij zijn tanden lekker kan inzetten. Mike kan niet overweg met katten en wordt niet geplaatst bij kinderen jonger dan 16 jaar.

Deze oudere hond zoekt dus een thuis waar hij tot rust kan komen, hij geniet bij ons echt van dutjes in zijn mand. Een baasje met ervaring is wel een must. 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis?  Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

 

Kan je momenteel geen nieuwe viervoeter adopteren? Dan is een virtuele adoptie of gift misschien een optie? Alle info en mogelijkheden vind je op onze website.

Foto's

Help Mike een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Mike éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Mike

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden