Omschrijving

Diegene die ons al een tijdje volgen, herinneren zich het verhaal van Nina en pups misschien nog wel van 3 jaar geleden.
Nina en 7 pups vonden een geweldige thuis en groeide uit tot unieke, lieve hondjes! Helaas zoekt een van hen nu een nieuwe thuis wegens zware allergie van de eigenaar. Er is echt van alles geprobeerd de voorbije jaren, maar helaas gaat het van kwaad naar erger en is er nu de hartverscheurende keuze gemaakt om een nieuwe thuis te zoeken.

Milo is een reutje van 3 jaar oud, zijn mama is een mix labrador x podenco en zijn papa is een stafford.
Hij is het leven in huis goed gewend. Hij is perfect zindelijk en kon ook alleen thuis blijven, dit dan gewoon los in huis (geen bench gewend). Milo heeft een goede opvoeding gehad en zoekt een rustige, zachte baas met voldoende tijd voor hem. Het is een grote knuffel en doet niets liever dan naast je in de zetel liggen.

Milo gaat graag wandelen en geniet daar ook enorm van. Naar andere honden is hij wat wisselend (in contact), vooral vanuit onzekerheid. We plaatsen hem enkel als enige hond in huis, maar enkele vriendjes maken is wel mogelijk mits de juiste introductie. Milo is op zich zeker een sociale hond, maar zoals gezegd wel wat onzeker. Jonge kinderen vindt hij niet zo fijn en wordt hier wel eens nerveus van.

Belangrijk om mee rekening te houden is dat hij erg gevoelige darmen heeft en hiervoor op hypoallergene voeding staat. Enkel deze voeding verdraagt hij.

We zoeken voor Milo een rustige nieuwe thuis met een baasje/baasjes die voldoende tijd en vertrouwen hebben en dan heb je echt een geweldige hond in huis! Interesse? Vul de adoptie aanvraag in: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Milo een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Milo éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Milo

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden