Omschrijving

Milou is een klein stafford teefje van 2 jaar jong. Ze kwam via de politie bij ons terecht nadat ze al een maand alleen in een woning verbleef waar enkel iemand langskwam om eten te geven. Wat er met haar gebeurd is, zullen we helaas nooit weten, maar ze heeft duidelijk wat meegemaakt. Milou is namelijk erg bang van nieuwe mensen/situaties en kruipt dan het liefst helemaal weg. Stap voor stap bloeit ze open en geniet ze voorzichtig van wandelen, snuffelen en de rest van de wereld te ontdekken. Zo begint ze ondertussen rond te rennen op de weide en geniet ze van knuffels van haar wandelaars! 

Helaas hebben we verder geen info over haar. Zaken zoals zindelijkheid en alleen blijven moeten misschien terug even van nul opgebouwd worden. Door haar angst wordt ze niet met kleine kindjes geplaatst, hoe ze op andere dieren reageert is voorlopig nog niet geweten, dat moet nog getest worden.

We zoeken voor haar een rustige baas met veel geduld een een zachte hand om Milou te laten zien dat niet alles zo eng is en haar vertrouwen te vergroten! 

Geef jij haar graag een nieuwe thuis?  Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Foto's

Help Milou een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Milou éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Milou

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden