Omschrijving

Odin is een stafford reu van 8 jaar oud (°20/11/2012). Hij kwam bij ons terecht nadat zijn eigenaar werd opgenomen en er geen oplossing was voor hem. De politie van Zaventem belde ons om hulp voor een agressieve hond en andere organisaties weigerden te komen.. Wij waren hun laatste kans, anders werd hij de volgende dag geëuthanaseerd..

Eens aangekomen zagen we vooral een onzeker mannetje, met een grote mond, die niet goed begreep wat er gebeurde. We hebben Odin leren kennen als een leuke kerel, die niet gewend was om liefde te krijgen, noch hoe hij deze moest geven. Aanrakingen vond hij spannend en wist niet goed hoe hij hiermee moest omgaan, hij werd hier erg nerveus en ongemakkelijk van. Als hij andere honden zag ging hij helemaal door het lint en haalde enorm uit.

Ondertussen zijn we een jaar verder en Odin is ondertussen een van de favorieten geworden! Hij wandelt netjes aan de lijn, negeert hierbij andere honden en vooral: hij geniet van aandacht eens hij je kent! Het is echt ongelooflijk hoe Odin is opengebloeid, maar jammer genoeg wacht hij nog steeds op een nieuwe thuis!

Hij zoekt een ervaren baasje die hem een duidelijke, maar liefdevolle opvoeding wil geven. Odin heeft wat 'autistische' kantjes en kan moeilijk om met grote veranderingen en heeft graag structuur is zijn leven. Hij heeft geen hoge energie en kan na een wandeling of wat spelen enorm genieten van een dutje of samen wat chillen. Odin is zindelijk en rustig in huis, een tuin is niet persee nodig, maar indien aanwezig moet deze wel voldoende stevig omheind zijn.

Odin wordt niet geplaatst met kinderen en kan absoluut niet om met andere dieren (honden, katten,..).

 

Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag


Foto's

Help Odin - Gereserveerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Odin - Gereserveerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Odin - Gereserveerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden