Omschrijving

Dit is Prada, een ontzettend lief pitbull teefje geboren op 19/7/2021. Zij werd in beslaggenomen met een 10-tal anderen pitbulls omwille van slechte huisvesting, ze leefden allemaal in vieze hokke. SCSP kon vijf van hen ophalen, gelukkig zijn ze gespaard gebleven van verkeerde bedoelingen.

Prada was in het begin een beetje afwachtend, maar ondanks alles heel lief naar mensen. Basiscommando’s, zoals zit en kijk, kent ze al heel goed. Rustig wandelen was nogal een uitdaging, maar stilaan begint dat aardig te lukken en met wat extra motivatie onder de vorm van een snoepje loopt ze mooi naast jou. Dit kan dus zeker verder opgebouwd worden. Verder is ze voorbeeldig op wandeling en reageert niet op andere honden, fietsers, auto’s etc. Ze rent graag op de weide of achter een bal, al hoeft dit niet hele dagen te duren hoor. Prada kan ook echt genieten van rustig in haar mandje te liggen, maar het liefst is ze in jouw buurt om te knuffelen. In je buurt, naast jou of gewoon op jou? Prada is all in for it! Ook meerijden met de auto is geen enkel probleem voor haar.

Prada wordt echter niet geplaatst met andere honden en katten in huis. Indien er een tuin aanwezig is moet deze wel voldoende stevig en hoog omheind zijn.  In het verleden leefde ze al eens in een huis, dus mits wat tijd om haar alles terug aan te leren verwachten we geen problemen. We merken dat ze van kleine kindjes wat onzeker kan zijn, dus we plaatsen haar bij voorkeur niet met de allerkleinste. Met kinderen die een grote hond gewend zijn en hier respectvol mee omgaan kan Prada geplaatst worden.


Ben jij op zoek naar een ontzettend lieve hond die in huis rustig is, maar ook een stevige wandeling aankan? Zoek niet verder!
Prada staat alvast te popelen om jouw hart te veroveren! Bij interesse gelieve de adoptie aanvraag in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Prada - Geadopteerd een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Prada - Geadopteerd éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Prada - Geadopteerd

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden