Omschrijving

Snoopy is een Stafford reutje van 6 jaar oud. Hij kwam met zijn broer Dozer bij ons terecht wegens een inbeslagname. Ze leefden helaas in een vervuilde caravan, gescheiden van de andere honden, maar ze vlogen helaas ook regelmatig in elkaar. Jammer genoeg hebben we dus geen achtergrond informatie over hem. Voor zover we weten leefde hij niet in een normale huissituatie. Ze zaten in een half afgebroken caravan in hun eigen vuil en lijken weinig (goede) socialisatie gehad te hebben. 

Snoopy is een nerveuzere hond, in het begin is hij wat zelfstandiger, maar wel sociaal. Eens hij je goed kent komt hij meer contact maken. Deze jonge reu heeft dus wat tijd nodig om op zijn plooi te komen na enkele bewogen jaren. Alleen blijven zonder mensen kan hij, alleen blijven zonder honden heeft hij nooit eerder gedaan. Dit moet dus even opgebouwd worden. Snoopy zou genieten van een tuin, maar deze moet wel goed afgesloten zijn (1m80 hoogte), aangezien Snoopy wel eens graag een uitweg zoekt. Dit betert opnieuw eens hij je beter kent en zich thuis voelt. 
 

Snoopy's nerveuze karakter maakt hem ongeschikt voor gezinnen met jonge kinderen (-12j). Gezien hij niet zo goed reageert naar andere honden wordt hij enkel als enige hond geplaatst, ook katten plaatsen we hem niet bij.We zoeken voor Snoopy dus een rustige thuis met voldoende geduld en tijd om deze leuke man te laten openbloeien en te laten zien hoe fijn het leven wel kan zijn!

 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Foto's

Help Snoopy een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Snoopy éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Snoopy

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden