Omschrijving

Verdi en Hope (1,5 jaar oud) zijn ook 2 van de grote groep Cane Corso's die we bij een fokker weghaalden. Vooral Hope was één van de angstigste en het duurde enkele maanden voor ze iets met ons te maken wilde hebben. Verdi was steeds haar grote steunpillaar en beschermengel, maar ondertussen hebben ze een grote weg afgelegd en zijn ze helemaal klaar voor hun eigen huisje! Ze genieten nu van het spelen op de wei en ook het wandelen gaat al goed.

Ze kunnen samen geplaatst worden (zonder andere honden in huis), maar ook apart doen ze het goed! Elks apart kunnen ze misschien bij een andere grote, stabiele hond geplaatst worden, dit zal een kennismaking moeten uitwijzen, maar ze kunnen wel erg pittig zijn. Met katten of kleine kinderen worden ze niet geplaatst. 

We zoeken voor hen een baas met voldoende tijd en geduld, gezien wandelen in het begin moeilijk kan gaan is een tuin een must! Het leven in huis zijn ze nog niet echt gewend, dus zaken zoals zindelijkheid, alleen blijven etc moeten nog worden opgebouwd!

Bij interesse gelieve de adoptie vragenlijst in te vullen via: www.scsp.be/adoptie-aanvraag

Foto's

Help Verdi & Hope een nieuwe thuis te zoeken!

Wil je peter / Meter worden?

Wil je Verdi & Hope éénmalig steunen?

Kies een bedrag om over te schrijven op BE64 0017 8832 6352
Met de mededeling: JOUWNAAM - Verdi & Hope

Adoptie aanvragen

Wil je deze hond adopteren?
Dan kan je via onderstaande link uw adoptie aanvraag indienen.
Bekijk ook de Adoptievoorwaarden